2013. március 2., szombat

Újra itt

Igazán sajnálom, hogy akik olvassák a Civil Lét Blogot nem hallottak felőlem január óta.
Tavaly novemberben némi változás történt az életemben civil oldalról.
Az országos szervezetnél a tagszervezeti vezetők megtiszteltek bizalmukkal és megválasztottak elnöknek. Ezzel párhuzamosan természetesen a helyi egyesületben már nincs helyem a vezetőségben.
Ez csak abból a szempontból érdekes, hogy ezentúl kicsit más szemszögből fogom megélni a dolgokat a "civil lét"-ben, így az írások is talán egy kicsit mások lesznek majd.

De most végre vágjunk bele. Március van. Az elmúlt egy hónapban átgondoltam a feladataimat, kiszanáltam a papírokat, remélem, olyat nem vágtam a kukába, ami később kelleni fog :), új önkéntessel bővült az országos szervezet. Lebonyolítottuk a Jótékonysági Bált, támogatókat és támogatásokat gyűjtöttünk. Ez optimizmusra adott okot, bátrabban merünk remélni. Ismét terveztünk magunknak egy évre elég feladatot, és ismét eljutottunk a források kérdéséhez is. A működési pályázatok elbírálás alatt státuszban vannak. Mintha mindig abban lennének (persze, ez nem így van). A NEA kiírta a szakmai és a normatív pályázatokat, készül a mérleg meg a többi beszámoló. Az egyik tagszervezetnél rendezett farsangi mulatságon saját készítésű mézeskaláccsal vártak. Szóval ismét beindult az év.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése