2013. január 3., csütörtök

Új év, új tervek

Az idei évben mindenki számára az "Egészséges és Gazdag Új Évet kívánok!" felkiáltással köszöntem.
Így ebben a sorrendben.

Az év végi változások miatt, változtak az SM-mel kapcsolatos feladataim is és ez gondolkodóba ejtett.
Van egy kidolgozott listám ami szerint haladni szeretnék az idén a feladatok megoldásában. Van tervem bizonyos résztevékenységekre vonatkozóan, stb., van segítségem (hiszen van két nagyon aktív alelnök a csapatban és még néhány önkéntes és két leendő kolléganő is), de nincs kidolgozott módszertanunk.
Úgy gondolom, hogy hiába tervezünk és szervezünk, hiába van egy irányvonal amit követünk, ha nincs dokumentált tematika, akkor előbb vagy utóbb el fogunk veszni a feladatok sűrűjében.
Egyszóval komoly munkát tervezek erre az évre és ehhez szükség van egy módszertanra, plusz az egészet dokumentálni is kell (itt nem a pályázati dolgokra gondolok, inkább a hatástanulmányokra, az elért eredményekre, stb.).

Az idei év első rendezvényeként 2013. február 16-án Székesfehérváron a Hotel Magyar Király különtermében Jótékonysági Bált szervezünk a Sclerosis Multiplexszel élőkért. További info: www.smtarsasag.hu "Meghívók, események" menü. Még van szabad hely!

Amint kicsit enyhül a szervezés körüli nyomás nekidurálom magam és megpróbálok kidolgozni egy tematikát, ami mindannyiunk munkájában segítséget nyújthat. Szerencsére ebben is számíthatok segítségre akár még az érintettektől is. Azért óvatos felhasználó leszek az ügyben, hiszen nem szabad az SM betegeket nagyon megterhelni feladatokkal. A régi közhely, hogy az egészség az legfontosabb, nálunk duplán igaz!
Ezért kívánok én mindenkinek Egészséges és Gazdag Új Évet!

Bár a párom szerint, csak egészség legyen, a többit majd megvesszük....... no comment :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése