2014. február 8., szombat

Munkahely lesz? Nem.

Látva a megnövekedett munka halmokat és a rengeteg rendszerezésre váró iratkupacot, arra gondoltam, hogy semmi nem egyszerűbb ennél. A működési pályázatunkba szépen beleírtam, hogy egyetértek a törekvésekkel (kivételesen - hiszen, folyton az nem jó ami van, jó magyar szokás szerint) foglalkoztatni kell. Rengeteg jól képzett, értelmes fiatal van, akik szívesen dolgoznának akár civileknél is. -Civilek = civil szervezetek, nem politikai pártra gondolok természetesen- Szóval, szívesen dolgoznának nálunk. Szuper! Pályáztunk, méghozzá annyira eredményesen, hogy a pályázatunk nyertes lett, ergo szakmailag megalapozott, formailag megfelelő! 250.000 forintot kaptunk országos szervezetként az egész éves működési költségeihez támogatásként. Nos, ebből pl. a postaköltséget sem tudom fedezni, sem a rezsit. Ó, majdnem elfelejtettem,  persze ebből nem telik foglalkoztatásra sem. Így aztán eljött az ideje, hogy jól meggondoljuk mire is költjük ezt a hatalmas támogatási összeget. :)
Nos túljutunk a sokkon, mert más lehetőség amúgy sem maradt. Második lépésként feltettem a kérdést, hogy meddig lehet nyúzni az önként heti 4 délután INGYEN dolgozó adminisztrátort???
Nagyon félek, hogy a kincset érő önkéntesünk egyszer csak lelép, mondván talált magának "igazi" munkahelyet, ahol fizetnek is és már nem fog tudni segíteni.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése